Het behandelen van Koliek in Babys

Hallo, is mijn naam Sarah Vickers,

Als uw baby koliek toen heeft bent u het waarschijnlijkst één onder duizenden van moeder die hulp betreffende koliek in babys zoekt.  Dit blog is allen over mijn ervaring die een koliekbaby behandelt.

Koliek in Babys

Mijn koliekbaby BEFORE and AFTER behandeling

Mijn Verhaal dat - Koliek in Babys ontdekt

Hallo, is mijn naam Sarah Vickers. Als u deze plaats bezoekt, is mijn gissing dat uw mooie baby aan Koliek, enkel zoals mijn baby Kyle lijdt. Daar is niets als de ononderbroken het gillen schreeuwen van pijn het komen uit uw nieuwe baby om uw hart uit, daar is te scheuren?

Ik weet het omdat ik onderaan deze weg ben geweest en het is vreselijk. Aangezien een ouder, allen u wilt doen is neem weg de pijn en maak het al beter, maar het schijnt alsof er niets zijn u kunt doen helpen. Niet is het die dat wij zelfs naar de opslag kunnen gaan en een eenvoudig stuk speelgoed zonder een handboek en geen instructies op kopen om het te assembleren en te gebruiken verbaast. Maar toch kunnen wij naar het ziekenhuis gaan, een baby hebben, en op onze manier de eigenlijke volgende dag met niets dan lossingsdocumenten en onze nieuwe baby worden gestuurd. Wij worden gegeven de optie om klassen te nemen alvorens en zelfs daarna de baby geboren is, maar niemand bereidt ons werkelijk op voor te doen wat als onze baby in pijn en ondraaglijke pijn van chronisch Koliek gilt.

Goed, heb ik goed nieuws. Ik vond een ontzagwekkend e-boek dat werkelijk geholpen me Koliek in babys, de behandelingen voor Koliek en sommige opties om mijn baby te troosten begrijp en ons te krijgen door die pasvormen van Koliek. Dit veranderde e-boek ons leven en het kan van u ook veranderen! Ik beloof u, is dit e-boek zijn gewicht in goud waard. Ik wens enkel dit ik het vóór de onophoudelijke slapelooze nachten, uren op eind van het gillen zou ontdekt hebben en wat als miljoenen telefoongesprekken aan de pediater scheen.

Klik hier om meer over het e-Boek te lezen

Who ben I?

Laat me u een klein beetje over mijn baby, Kyle, en onze ervaring met Koliek vertellen. Ik ben zeker u kunt vertellen. Gelukkig gehuwd bij de leeftijd van 25, mijn echtgenoot en ik kwam te weten dat wij onze eerste weinig prins verwachtten. Na een ruwe zwangerschap met een paar complicaties, was Kyle vroeg geboren 5 weken. Ondanks zijn voorbarige geboorte, was Kyle geboren een zeer gelukkige en gezonde 6 pondbaby. Wij namen huis Kyle en hij ving op zeer snel verzorging. Hij was en nog is een groot eter. Ongeveer 5 weken nadat wij huis kregen, het projectiel dat en het gillen pasvormen begonnen braakt. Telkens als Kyle verzorgde zou hij omhoog reusachtige bedragen spugen en vaak braakt het tijdenprojectiel. Hij scheen om grote hoeveelheden tegelijkertijd te eten, maar had opgehouden bereikend veel gewicht. Onnodig te zeggen, was ik betrokken.

Mijn Zoon was een Baby Colicky

Dit is me en mijn baby Kyle

De artsen waren van geen hulp

Ik nam de telefoon op en riep de pediater, zoals om het even welke betrokken moeder. Zij stelde voor dat wij een benoeming doen om de lactatieadviseur te zien, zodat deden wij. De lactatieadviseur deed sommige gewichtstests ervoor zorgen hij een adequate hoeveelheid voedsel kreeg wanneer hij verzorging heeft. De adviseur ontdekte dat hij verscheidene ons kreeg. Zij stelde voor latend hem niet zo lang eten omdat zij dacht hij aan veel voedsel zou kunnen krijgen, dat het spuwen omhoog veroorzaakte, het braken en het gillen. Ik nam haar raad, nog omhoog en voortdurend gillen, pasvormen die, die spugen de braken. Op mijn verstandeind bij 3am, na 7 rechte uren van het gillen, riep ik mijn mamma die mijn ogen schreeuwen omdat ik geen wat om wist te doen. Zij stelde voor ik wat onderzoek betreffende Koliek in babys, en online mogelijke behandelingen en symptoomhulp doe. Ik vertelde haar ik sprak aan de pediater en de lactatieadviseur, en ik werd verteld het waarschijnlijk het geen Koliek van de Baby was. Ik vertelde haar die de lactatieadviseur zei hij te veel at en die hem de buikproblemen gaf. Ik vertelde haar dat de lactatieadviseur me vertelde dat de babys die worden verzorgd typisch geen Koliek worden.

Colic in Babies

Was het werkelijk het Koliek van de Baby?

Mijn moeder lachte en vertelde me dat zij het zelfde ding toen ik een baby was, 25 jaar geleden werd verteld. Ik kwam te weten dat als zuigeling die ik ook aan Koliek in babys heb geleden. Zij werd verteld dat ik geen Koliek had omdat zij me verzorgde. Tien maanden later toen zij niet het kon meer nemen, nam zij me in een nieuwe arts en ik begon één van mijn pasvormen van het Koliek. De arts bekeek haar en vertelde haar ik had Koliek. Mijn moeder brak in scheuren en verklaarde aan de nieuwe arts dat zij werd verteld die niet mogelijk was omdat ik werd verzorgd. De nieuwe arts vertelde haar dat de verzorging geen Koliek verhindert. Hij gaf haar sommige behandelingsopties, kozen zij één, en mijn mamma zei dat enkel drie dagen later ik een nieuwe baby was.

Verbinding met Gids op de Hulp en de Remedies van het Koliek 

De oplossing voor Koliek in Babys

Hysterically schreeuwend, vertelde ik mijn mamma ik niet dit kon meer nemen. Zij hopped in haar auto en kwam bij 3am langs om Kyle te behandelen zodat kon ik wat slaap krijgen. Toen zij in de deur liep en hem hoorde gillend, onmiddellijk wist zij dat het Koliek was. Zij vertelde me om wat slaap te krijgen terwijl zij Kyle behandelde. Terwijl ik sliep, deed mijn mamma wat Internet onderzoek en vond dit ontzagwekkende e-boek. Ik was zeer sceptisch aanvankelijk over het e-boek, maar wij allebei kwamen voor er niets aan los waren. Ik maakte de aankoop en dit boek is een ware zegen geweest. Ik werd het boek onmiddellijk, en mijn moeder hing uit voor een tijdje zodat kon ik het lezen. Het verklaarde de definitie van Koliek in Babys, wat ik aan comfort Kyle kon doen, en hoe te over het vinden van de beste behandeling voor hem te gaan.

Ik adviseer hoogst het boek.  Het vergt slechts een paar seconden aan download en het hielp me enorm toen het behandelen van mijn babyskoliek.

KLIK HIER om de Gids te krijgen die me hielp

0 Comments

Leave a Reply

XHTML: These are some of the tags you can use: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>