De Hulp van het koliek

Hoe kan ik mijn Hulp van het babyKoliek geven?

Er zijn verscheidene huisremedies die uw baby kunnen helpen. Kyle antwoordde zeer goed aan een warm pak op zijn buik, buikmassage, en zuigeling. Hij kalmeerde ook wat met wit lawaai, het inwikkelen en de zuigelingsschommeling. Een weinig extra druk op zijn vaak geholpen buik, zoals het been zich van motieoefeningen uitstrekte om enkele gas te verlichten. Hij deed goed met van de gasdalingen en klacht water, ook. Uiteindelijk, gingen wij binnen en zagen de pediater opnieuw, en zij schreef een behandeling voor op langere termijn om symptomen allen samen te verminderen.

koliek hulp

Leer allen over de Hulp van het Koliek

Andere suggesties voor tijdelijke hulp voor de hulp van het Koliek omvatten:

  1. Voed vaker uw baby in kleinere bedragen.
  2. De knuffel, rots en zingt/zoemt aan uw baby.
  3. Als u verzorgt probeer eliminerend sommige gemeenschappelijk trekkervoedsel van uw dieet en zie of die hulp. Ik deed dit, en toen ik melk en chocolade van mijn dieet elimineerde het hielp Kyle.
  4. Als uw baby op formule is, probeer overschakelend op een zachte formule of een formule die meer voor koliekhulp wordt opgesplitst.
  5. Als niets schijnt te werken, herinner dat het voor een baby om o.k. is te schreeuwen. Het kwetst hen niet. U kunt uw baby een onderbreking geven door neer liggend hem/haar in de voederbak voor 10 minieme intervallen en zien of kalmeert de stille tijd hen.
  6. Herinner me om een onderbreking zelf te nemen. Leg uw baby in een veilige plaats en geef me een paar minieme ontluchter, of hebben iemand anders een weinig overnemen voor terwijl zo u uw hoofd kunt ontruimen.  U kunt koliek geen hulp geven als u overdreven uitgeput en gespannen bent.
  7. Zelfs als u sommige van deze suggesties één dag probeert en zij niet werken, probeer opnieuw op een verschillende dag. Soms kan wat de baby het kalmeren vindt van van dag tot dag, of zelfs van episode aan episode veranderen.
0 Comments

Leave a Reply

XHTML: These are some of the tags you can use: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>