Het behandelen van Koliek in Babys

Hallo, is mijn naam Sarah Vickers,

Als uw baby koliek toen heeft bent u het waarschijnlijkst één onder duizenden van moeder die hulp betreffende koliek in babys zoekt.  Dit blog is allen over mijn ervaring die een koliekbaby behandelt.

Koliek in Babys

Mijn koliekbaby BEFORE and AFTER behandeling

Mijn Verhaal dat - Koliek in Babys ontdekt

Hallo, is mijn naam Sarah Vickers. Als u deze plaats bezoekt, is mijn gissing dat uw mooie baby aan Koliek, enkel zoals mijn baby Kyle lijdt. Daar is niets als de ononderbroken het gillen schreeuwen van pijn het komen uit uw nieuwe baby om uw hart uit, daar is te scheuren?

Ik weet het omdat ik onderaan deze weg ben geweest en het is vreselijk. Aangezien een ouder, allen u wilt doen is neem weg de pijn en maak het al beter, maar het schijnt alsof er niets zijn u kunt doen helpen. Niet is het die dat wij zelfs naar de opslag kunnen gaan en een eenvoudig stuk speelgoed zonder een handboek en geen instructies op kopen om het te assembleren en te gebruiken verbaast. Maar toch kunnen wij naar het ziekenhuis gaan, een baby hebben, en op onze manier de eigenlijke volgende dag met niets dan lossingsdocumenten en onze nieuwe baby worden gestuurd. Wij worden gegeven de optie om klassen te nemen alvorens en zelfs daarna de baby geboren is, maar niemand bereidt ons werkelijk op voor te doen wat als onze baby in pijn en ondraaglijke pijn van chronisch Koliek gilt.

Goed, heb ik goed nieuws. Ik vond een ontzagwekkend e-boek dat werkelijk geholpen me Koliek in babys, de behandelingen voor Koliek en sommige opties om mijn baby te troosten begrijp en ons te krijgen door die pasvormen van Koliek. Dit veranderde e-boek ons leven en het kan van u ook veranderen! Ik beloof u, is dit e-boek zijn gewicht in goud waard. Ik wens enkel dit ik het vóór de onophoudelijke slapelooze nachten, uren op eind van het gillen zou ontdekt hebben en wat als miljoenen telefoongesprekken aan de pediater scheen.

Klik hier om meer over het e-Boek te lezen

Who ben I?

Laat me u een klein beetje over mijn baby, Kyle, en onze ervaring met Koliek vertellen. Ik ben zeker u kunt vertellen. Gelukkig gehuwd bij de leeftijd van 25, mijn echtgenoot en ik kwam te weten dat wij onze eerste weinig prins verwachtten. Na een ruwe zwangerschap met een paar complicaties, was Kyle vroeg geboren 5 weken. Ondanks zijn voorbarige geboorte, was Kyle geboren een zeer gelukkige en gezonde 6 pondbaby. Wij namen huis Kyle en hij ving op zeer snel verzorging. Hij was en nog is een groot eter. Ongeveer 5 weken nadat wij huis kregen, het projectiel dat en het gillen pasvormen begonnen braakt. Telkens als Kyle verzorgde zou hij omhoog reusachtige bedragen spugen en vaak braakt het tijdenprojectiel. Hij scheen om grote hoeveelheden tegelijkertijd te eten, maar had opgehouden bereikend veel gewicht. Onnodig te zeggen, was ik betrokken.

Mijn Zoon was een Baby Colicky

Dit is me en mijn baby Kyle

De artsen waren van geen hulp

Ik nam de telefoon op en riep de pediater, zoals om het even welke betrokken moeder. Zij stelde voor dat wij een benoeming doen om de lactatieadviseur te zien, zodat deden wij. De lactatieadviseur deed sommige gewichtstests ervoor zorgen hij een adequate hoeveelheid voedsel kreeg wanneer hij verzorging heeft. De adviseur ontdekte dat hij verscheidene ons kreeg. Zij stelde voor latend hem niet zo lang eten omdat zij dacht hij aan veel voedsel zou kunnen krijgen, dat het spuwen omhoog veroorzaakte, het braken en het gillen. Ik nam haar raad, nog omhoog en voortdurend gillen, pasvormen die, die spugen de braken. Op mijn verstandeind bij 3am, na 7 rechte uren van het gillen, riep ik mijn mamma die mijn ogen schreeuwen omdat ik geen wat om wist te doen. Zij stelde voor ik wat onderzoek betreffende Koliek in babys, en online mogelijke behandelingen en symptoomhulp doe. Ik vertelde haar ik sprak aan de pediater en de lactatieadviseur, en ik werd verteld het waarschijnlijk het geen Koliek van de Baby was. Ik vertelde haar die de lactatieadviseur zei hij te veel at en die hem de buikproblemen gaf. Ik vertelde haar dat de lactatieadviseur me vertelde dat de babys die worden verzorgd typisch geen Koliek worden.

Colic in Babies

Was het werkelijk het Koliek van de Baby?

Mijn moeder lachte en vertelde me dat zij het zelfde ding toen ik een baby was, 25 jaar geleden werd verteld. Ik kwam te weten dat als zuigeling die ik ook aan Koliek in babys heb geleden. Zij werd verteld dat ik geen Koliek had omdat zij me verzorgde. Tien maanden later toen zij niet het kon meer nemen, nam zij me in een nieuwe arts en ik begon één van mijn pasvormen van het Koliek. De arts bekeek haar en vertelde haar ik had Koliek. Mijn moeder brak in scheuren en verklaarde aan de nieuwe arts dat zij werd verteld die niet mogelijk was omdat ik werd verzorgd. De nieuwe arts vertelde haar dat de verzorging geen Koliek verhindert. Hij gaf haar sommige behandelingsopties, kozen zij één, en mijn mamma zei dat enkel drie dagen later ik een nieuwe baby was.

Verbinding met Gids op de Hulp en de Remedies van het Koliek 

De oplossing voor Koliek in Babys

Hysterically schreeuwend, vertelde ik mijn mamma ik niet dit kon meer nemen. Zij hopped in haar auto en kwam bij 3am langs om Kyle te behandelen zodat kon ik wat slaap krijgen. Toen zij in de deur liep en hem hoorde gillend, onmiddellijk wist zij dat het Koliek was. Zij vertelde me om wat slaap te krijgen terwijl zij Kyle behandelde. Terwijl ik sliep, deed mijn mamma wat Internet onderzoek en vond dit ontzagwekkende e-boek. Ik was zeer sceptisch aanvankelijk over het e-boek, maar wij allebei kwamen voor er niets aan los waren. Ik maakte de aankoop en dit boek is een ware zegen geweest. Ik werd het boek onmiddellijk, en mijn moeder hing uit voor een tijdje zodat kon ik het lezen. Het verklaarde de definitie van Koliek in Babys, wat ik aan comfort Kyle kon doen, en hoe te over het vinden van de beste behandeling voor hem te gaan.

Ik adviseer hoogst het boek.  Het vergt slechts een paar seconden aan download en het hielp me enorm toen het behandelen van mijn babyskoliek.

KLIK HIER om de Gids te krijgen die me hielp

0 Comments

Remedies van het Koliek

Een paar Medische Remedies van het Koliek

Wanneer u uw baby aan de arts neemt om gediagnostiseerd Koliek te hebben, zal de arts een fysiek onderzoek doen.Hij zal u vragen betreffende symptomen en gedrag stellen. Als u een dagboek hield, is dit een grote tijd om het aan de arts te tonen. Als hij denkt dat er wat meer ernstig probleem zou kunnen zijn zou hij tot röntgenstralen of andere kenmerkende tests kunnen opdracht geven. Nochtans, zijn deze tests niet altijd noodzakelijk. Wanneer uw arts heeft een duidelijk inzicht in wat op behandelingsopties gaat zal worden besproken. Dit is een grote tijd voor u om om het even welke vragen te stellen die u kunt hebben.

Kyle zag de pediater en zij schreef een zure terugvloeiingsgeneeskunde voor zuigelingen voor die hem een ton hielpen. Sommige zuigelingen hebben de symptomen van het Koliek, maar hebben niet de zure terugvloeiingsgeneeskunde nodig. Aangezien deze verschillende twee zijn, maar zeer gelijkaardige voorwaarden. Nochtans, als de arts de zure terugvloeiingsmedicijnen probeert en zij niet efficiënt zijn verwijderen zij hen gewoonlijk uit meds en proberen te helpen iets anders. Ik werd verteld dat de zure terugvloeiingsmedicijnen de pijn zullen verminderen zij voelen, maar het spuwen zal omhoog en brakend omdat vaak tijden verdergaan de sfincterspier niet volledig nog wordt ontwikkeld. Continue Reading »

0 Comments

De Hulp van het koliek

Hoe kan ik mijn Hulp van het babyKoliek geven?

Er zijn verscheidene huisremedies die uw baby kunnen helpen. Kyle antwoordde zeer goed aan een warm pak op zijn buik, buikmassage, en zuigeling. Hij kalmeerde ook wat met wit lawaai, het inwikkelen en de zuigelingsschommeling. Een weinig extra druk op zijn vaak geholpen buik, zoals het been zich van motieoefeningen uitstrekte om enkele gas te verlichten. Hij deed goed met van de gasdalingen en klacht water, ook. Uiteindelijk, gingen wij binnen en zagen de pediater opnieuw, en zij schreef een behandeling voor op langere termijn om symptomen allen samen te verminderen.

koliek hulp

Leer allen over de Hulp van het Koliek

Continue Reading »

0 Comments

Wat is het Koliek van de Zuigeling?

Colic or Infant Colic is typically described as an otherwise healthy baby who screams for three or more consecutive hours per day, five or more days per week, for three or more consecutive weeks without any other specific reason for the screaming. Symptoms often times get worse in the early evening or after eating, and babies who do not burp well are often most symptomatic. Infant Colic and Infant Acid Reflux often share the same symptoms and are often treated the same way. The symptoms include persistent and inconsolable screaming, gassiness, and funny stomach noises. Symptoms in babies typically start at around 1 month of age and usually last until between 3 and 4 months of age. However, some infants have symptoms until they are 12 months old, or so.

colic

Wish your Colicky Baby Looked Like This?

Continue Reading »

0 Comments